2021 la final: retrospectivă și planuri

2021 se apropie cu pași repezi de final.

Privind în urmă, a fost un an bun, în care m-am dezvoltat profesional și personal. De-a lungul acestui an mi-am dat voie să explorez, să caut ceea ce îmi aduce bucurie: am experimentat, am citit, am scris, am lucrat, am vorbit cu clienții. Încet-încet a prins contur o idee care îmi tot dădea târcoale: nișarea serviciilor pe o anumită industrie în care mă simt bine să lucrez.

În ultima perioadă, clienții care au venit spre mine din recomandări au fost coachi, (psiho)terapeuți sau servicii medicale. De ce să nu fie aceasta nișa?

Web Design pentru coaching, terapii și servicii medicale

În următoarea perioadă voi gândi serviciile all-in-one pentru această zonă.

În funcție de tipul proiectului, voi lucra și pentru alte tipuri servicii care au profil asemănător, liber-profesioniști sau business-uri mici și mijlocii dacă vin spre mine din recomandări sau din site.

Pachete diferite

Am modificat pachetele oferite, după interacțiunea cu clienții. Am eliminat ideea de template, până voi reuși să fac propriile template-uri. Toate cele 3 pachete sunt cu design personalizat & tema premium inclusă. Nu este inclus logo-ul (identitatea vizuală).

  • Pachetul Start & Go – OnePage este gândit pentru cei care sunt la început în business și încă nu este clară direcția. Să dezvoltăm un site cu mai multe pagini este neproductiv pentru mine și obositor pentru client. E nevoie de o perioadă de testare și dezvoltare a ideilor.
  • Pachetul Level up este gândit pentru cei care au deja un site (l-au făcut singuri sau e vechi), știu bine care e direcția, serviciile și valorile și putem crea o strategie care să ducă business-ul la următorul nivel.
  • Pachetul Accelerate este gândit pentru cei care au deja un site (l-au făcut singuri sau e vechi), știu bine care e direcția, serviciile și valorile și doresc să investească pentru a atrage clienți online (creare de conținut pe Blog, optimizare SEO onpage, Landing Page și Abonare la Newsletter).

Am creat aceste pachete, după timpul alocat pentru fiecare. WordPress și toate tool-urile DYI creează impresia generală că un site se face repede. Adevărul este că lucrul la site este foarte migălos și sunt foarte puțini pașii care se repetă. Mai repede de 10h nu poți face un one-page responsive și personalizat. Prin procesul pe care îl îmbunătățesc de la proiect la proiect, îmi dresc să ofer servicii personalizate & eficiente, focusate pe rezultate.

Un look nou

De două ori pe an îmi iau timp să polișez desgin-ul site-ului. Nu e practic, dar… e defect profesional. Mărturisesc că nu e deloc ușor să lucrezi la propriul site. Dar îmi doresc ca site-ul să reprezinte serviciile care le ofer, și să mă simt bine în el. Astăzi sunt mulțumită de noul look și accept că poate mai sunt lucruri nerezolvate. Sunt conștientă de ele, dar le voi rezolva pe parcurs, printre picături.

Planuri pentru 2022

Începând cu anul următor, voi investi energie în dezvoltarea site-ului în limba engleză, lumiciobanu.com. Cu părere de rău că voi lăsa acest proiect puțin deoparte, dar trebuie să accept să timpul și resursele sunt limitate.

Așadar, vă invit cu drag pe lumiciobanu.com, unde voi continua să scriu articole utile pentru un site de impact destinat coachilor, terapeuților și serviciilor medicale.

 

Similar Posts