|

De la idee la un site de prezentare. Overview

Dacă îți dorești un site de prezentare și nu știi prin ce magie vei vedea online ideile tale, vreau sa îți spun că este o muncă laborioasă care implică efortul meu în cea mai mare măsură, dar și efortul tău. Un site de prezentare autentic care să îți dezvolte business-ul nu se poate face repede, pentru că este nevoie de timp pentru înțelegere, claritate, design, development, testare și lansare.

Este o muncă de echipă: eu am partea mea, dar și tu vei avea o parte consistentă de lucru: la început mai mult, până aduni conținutul necesar, apoi doar feedback la ceea ce lucrez.

Etapele dezvoltării unui site de prezentare autentic sunt următoarele:

  1. Discovery (Chestionar cu intrebari, adunam elementele necesare – texte, imagini, video-uri)
  2. Schita design mockup (paleta de culori, logo, imagini, fonturi în Figma)
  3. Development (elementele principale design, detalii, finalizare)
  4. Testare
  5. Lansare

Sunt multe etape, dar fiecare își are rolul ei. De-a lungul anilor am perfecționat procesul, astfel încât să decurgă cât mai lin pentru client, cu rezultate mulțumitoare de fiecare dată.

Cea mai buna decizie a fost aceea de a apela la serviciile de web design ale Luminitei. A inteles inca de la inceput ce-mi doresc sa obtin, adica un site minimalist, simplu, usor de inteles si usor de adaptat. Luminita este foarte organizata, deschisa la idei, creativa si dedicata. O recomand cu tot dragul! (Arhitect, InterioareUrbane.ro)

Cu Luminita nu dai gres. Se pune in locul tau, utilizeaza toate resursele de care dispune si, cu rabdare si profesionalism, ajunge acolo unde si-a propus, in folosul tau, al clientului. (Contabil, Contabil-it.ro)

Despre colaborarea cu Luminita Ciobanu pot spune ca mi-a intrecut asteptarile. A inteles viziunea asupra business-ului mai mult chiar decat am reusit sa exprim. Energia ei este intotdeauna proaspata si suportiva. Recomand din tot sufletul colaborarea cu Luminita.Este un bun specialist cu ochi de artist, la curent cu ultimele noutati in domeniu.La asta se adauga participarea si implicarea ei emotionala la creatia unui business de care va veti mandri impreuna. (Cursuri de limba engleză, RBI)

Restul recomandărilor le găsești aici

Seria completă De la idee la un site de prezentare: Cum lucrez

(Actualizat 9.09.2022)

Similar Posts