Clienti multumiti

Recomandări

5/5
Working with Luminita proved to me that there is always room for improvement. I learned new things, I saw new lights, colors, and aesthetic harmony. Most importantly, I saw how a real professional works at the design and implementation of a website. Luminita beats by far the results I got from working with much bigger teams. She is a true professional, never misses a detail, and her knowledge in programming and design is exquisite. I hope I will have the chance to work with her again because it is an absolute joy, both the workflow and the end result.
Manuel Avramescu
Managing Partner Best of Transylvania
5/5
Luminita is a wonderful addition to any team, and extremely easy to work with. She is dedicated, precise, organised and a very skilled web developer. Her passion to organize things & craft processes was extremely important in our team's time spent on projects, helping us decrease the number of hours spent per project, and helped set everything up so that everyone is on the same page, every time. It was a joy to work with her Agency Boon!
Alexandra Giula
Project Manager Agency Boon
5/5
Luminita is a wonderful person and a highly skilled web developer. It’s been a great blessing to have her on the team at Agency Boon!
Ryan Crozier
CEO Agency Boon
5/5
În toate proiectele realizate împreună, am găsit în Luminița un partener de încredere, eficient, sufletist și onest. Este creativă, dar și receptivă, organizată dar totodată pasionată de munca ei și este mereu deschisă spre nou, mereu la curent cu trendurile și mereu cu privirea spre viitor. O recomand cu încredere!
Daniela Șerban
Director Marketing
5/5
Cea mai buna decizie a fost aceea de a apela la serviciile de web design ale Luminitei. A inteles inca de la inceput ce-mi doresc sa obtin, adica un site minimalist, simplu, usor de inteles si usor de adaptat. Luminita este foarte organizata, deschisa la idei, creativa si dedicata. O recomand cu tot dragul!
Lidia Râmniceanu
Arhitect
5/5
Cu Luminita nu dai gres. Se pune in locul tau, utilizeaza toate resursele de care dispune si, cu rabdare si profesionalism, ajunge acolo unde si-a propus, in folosul tau, al clientului.
expert contabil Liliana Ungureanu
Ungureanu Liliana
Expert Contabil
5/5
Despre colaborarea cu Luminita Ciobanu pot spune ca mi-a intrecut asteptarile. A inteles viziunea asupra business-ului mai mult chiar decat am reusit sa exprim. Energia ei este intotdeauna proaspata si suportiva. Recomand din tot sufletul colaborarea cu Luminita.Este un bun specialist cu ochi de artist, la curent cu ultimele noutati in domeniu.La asta se adauga participarea si implicarea ei emotionala la creatia unui business de care va veti mandri impreuna.
Cristina Mihaela Nicolescu
Resource Bridge International
5/5
Luminita mi-a oferit un suport eficient atat pe partea de web design, cat si pe partea de consultanta in marketing online. Este o persoana care iubeste sa se dezvolte cu fiecare proiect si relatie profesionala in parte, astfel livrand servicii de calitate si seriozitate.
Georgiana Petrescu
Doctor Stomatolog Dentree
5/5
I am the founding president of The Workshop for Truths(NGO) and I have worked with Luminita for 7 days in her capacity of web designer. She is able to translate key messages into graphic images. She could execute concepts into designs needed for my project and, I may add, her designs can range from elegant to whimsical, depending on the campaign requirements. Her attention to detail is impeccable. At the same time, Luminita works fast. I’ve never known her to miss a deadline. Luminta has excellent interpersonal skills as well. She’s comfortable communicating with people and she’s extremely patient and knows how to listen well to fully grasp the key messages behind every campaign. I believe Luminita is a very good graphic designer for any campaign, because she is a talented and skilled at it.
Marin Mihai
Atelierul de adevaruri
5/5
Colaborarea mea cu doamna Luminita Ciobanu a fost una deosebit de buna si de constructiva, as spune chiar deasupra propriilor asteptari. Am apreciat seriozitatea abordarii obiectivelor stabilite de comun acord, atentia catre detalii, pasiunea, creativitatea si un simt artistic extraordinar care se regasesc in munca pe care o face cu mult suflet. Remarc, de asemenea, respectarea termenelor stabilite pentru finalizarea proiectelor precum si o aplecare spre nevoile si cerintele clientului. In acest sens, am fost placut surprins sa observ o implicare deosebita in realizarea proiectului, prin propunerea de idei si solutii creative, potrivite specificului site-ului solicitat.
Tudor Niculescu-Mizil
Fondator Talente in afirmare
5/5
Luminita e un om minunat si un profesionist cu care a fost si este o placere sa lucrez. A cautat sa inteleaga ce doresc si s-a dedicat scopului comun, pentru a obtine un produs cat mai potrivit. Apreciez in mod deosebit preseverenta, creativitatea si conectarea cu clientul, de care e capabila. Multumesc Luminita pentru parcurs si pentru rezultat.
Laura Niculescu
Coach Integrativ
5/5
Cu preocupare pentru identitatea vizuală, actuală și unică pentru fiecare client în parte, cu profesionalism, răbdare și voie bună, Luminița Ciobanu este my go-to person atunci când este vorba de web design.
Ioana Periețeanu
Psiholog
5/5
Colaborez cu Luminita Ciobanu de mai bine de un an de zile și avem o colaborare impecabila. Magazinul online a fost realizat cu mult profesionalism, ingeniozitate si devotament. Am fost foarte multumiti de designul site-ului care este in trend cu toate detaliie unui magazine online. Accesibil, bine ilustrat si avand campuri de prezentre, dialog si comenzi privind produsele noastre. De asemenea, descrierea produselor si serviciilor este concisa si atractiva. Am avut rezultate in acest fel si avem certitudinea ca vom mai avea prin colaborarea cu Luminita
Vasile Palifron
Bambus Plante
5/5
Sunt profund onorat/impresionat sa pot colabora cu Luminita Ciobanu. Creativitate, viziune de ansamblu impecabila a unui proiect extrem de dificil, punctualitate, perfectionism, atentie distributive impresionanta, comunicare impecabila, spirit de echipa, eficienta maxima raportat la timpii de lucru. Iata atribute exceptionale si rarisime pentru un artist in lumea IT-ului.
Ludovic Cora
Fondator Talente in afirmare
5/5
A pleasure to work with Luminita in developing the website for our association promoting the Guitar Evenings Festival 2016 (www.seriledechitara.ro). She pays close attention to all details, having in the same time a very good sense of the greater image; a very sensitive person, being interested in combining the aesthetical and structural components to create something beautiful and useful. Serious, committed to her work, creative, a good teammate in developing projects
Costin Soare
Chitarist
5/5
Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu Luminița. M-a ajutat să privesc promovarea online din mai multe perspective, clarificându-mi încă din faza pregătirii materialelor multe aspecte legate de structura și estetica viitorului site. Dialogul a fost foarte eficient și sunt încântată de rezultat. O recomand cu mare drag!
Adina Sibianu
Cursuripianbucuresti.ro
5/5
Un prieten drag mi-a recomandat-o pe Luminita, si la fel pot recomanda si eu mai departe. Luminita a stiut sa foarte eficient sa structureze nevoia mea de WordPress si sa ne ofere solutia pe care o cautam dupa cererea noastra pe care nu stiam foarte bine a o formula.
Bogdan Georgescu
Sage Sales
5/5
Luminita is very detail-oriented and scrupulous. I recommend her for being an efficient and determined person always focused on quality in every projects she is involved (online or offline).
Catalin Cretu
Zona Imaginarium
5/5
Very hard working, focused and on time. She has the right skills and attitude to be successful in whatever she puts her mind to. I am very impressed with her work ethics and determination.
Ramona Jar