Site-ul tău este pregătit pentru 2019?

Suntem în 2019 de acum și îți prezint câteva recomandări pentru a avea un site modern și accesibil care atrage și convertește vizitatorii în clienți:

Are un design modern?
Sau păstrează amintirile prăfuite ale secolului trecut? Site-ul este oglinda business-ului sau a persoanei căreia îi prezintă serviciile. Prima impresie este foarte valoroasă, de aceea ar fi bine ca imaginea să fie una de impact. Dacă nu l-ai mai reînnoit de mulți ani, ar fi bine să ei în considerare un redesign pentru a transmite un mesaj cât mai credibil.

Este responsive?
Se poate adapta pe toate device-urile mari sau mici? Sau are o singură variantă pentru desktop? Pentru a crea o experiență plăcută vizitatorului, îți recomand să ai în vedere o variantă adaptabilă?

Se încarcă ușor?
Sau numeri câteva secunde bune până se încarcă prima pagină? Imaginile compresate si redimensionate, o temă care se încarcă ușor și un hosting de calitate sunt cele mai importante aspecte care trebuie rezolvate pentru ca site-ul să se miște repede.

Are Call-to-Action vizibil pe fiecare pagină?
Care este traseul vizitatoului? Și care este mesajul direct pe care îl urmărește în site? Contactează-mă sau Completează formularul sau Abonează-te la Newsletter sunt câteva exemple posibile. Pentru a vedea traseul vizitatorului Google Analytics oferă informații valoroase.

Are certificat SSL ?
E neplăcut mesajul din browser – Not secure. Neprietenos și neprimitor. Se poate activa un certificat de securitate gratuit Comodo sau Lets Encrypt prin serviciul de hosting sau manual. Atenție însă la valabilitate! Găsești în acest articol informațiile utile despre certificatul de securitate. 

Se poate updata ușor?
Cum spuneam, site-ul este imaginea business-ului și se dezvoltă odată cu noi. Se poate updata ușor conținutul pe fiecare pagină sau pentru fiecare articol? Folosesc WordPress pentru site-urile de prezentare pentru că este scalabil și ușor de updatat. Mai multe despre avantajele WordPress pentru un site de prezentare am scris și aici.

Are un blog cu conținut util?
Google iubește conținutul nou. Dar și vizitatorii au mai multă încredere atunci când găsesc în site-ul tău răspunsuri la întrebările lor. Un blog cu articole legate de business este o soluție de marketing la îndemâna oricui. Câteva idei despre cum să îți dezvolți blogul pentru un site de prezentare găsești aici.

Te simți bine când intri în site-ul tău?
Te reprezintă ca o haină bine croită pentru tine sau nu îți place să te vezi în oglinda ta online? Poate a rămas în urmă sau poate… încă nu ai înțeles cum să te exprimi mai bine…

Dacă site-ul tău nu este gata pentru 2019…

Dacă site-ul tău a rămas mult în urmă față de business-ul tău…

Nu mai aștepta alt An Nou și contactează-mă să îi schimbăm imaginea, așa încât să te reprezinte și să îți vândă serviciile.

Similar Posts