WordCamp București 2016

WordCamp București este o oportunitate excelentă pentru cei care lucrează cu WordPress  să se întâlnească, să-și facă prieteni noi, să-și împărtășească experiența și să petreacă împreună un timp de calitate. Pasiunea se citește pe chipul tuturor și pe tot parcursul evenimentului poți vedea doar entuziasm și prietenie. Participă utilizatori cu experiențe diferite, de la simpli utilizatori la developeri, agenții, producători și cu toții sunt deschiși să afle mai mult și să ofere din ceea ce știu. 

Au fost prezentări bune, cu informații de calitate și vorbitori pasionați. Dintre subiectele dezbătute mi-au atras atenția:

  • Cum să te marketezi ca freelancer: Ciprian Gavriliu a împărtășit din experiența sa câteva secrete foarte valoroase.
  • Localizarea este poezie: Adrian Pop susține cauza traducerii platformei WordPress în limba română, pentru a fi disponibil și celor nefamiliarizați cu engleza. Mai multe despre localizare puteți citi în aici.
  • Schimbă tema, dar păstrează-ți businessul: Milan Ivanovic
  • Turning SaaS into a WordPress Plugin: Alexandra Drăghici (Captain Form)
  • Turning WordPress maintenance into a money-making machine: Aleksander Kuczek (Perfect Dashboard)
  • Speed craft or making high-traffic sites fast: Petro Dobrescu (Presslab)
  • Managing a small WordPress Agency: Dalibor Vasiljevic

Toate prezentările de la WordCamp Bucharest pot fi urmărite pe site-ul WordPress.tv.

M-a impresionat deschiderea și generozitatea tuturor de a oferi din experiența lor. Cu zâmbet și pasiune. Fără superioritate și fără să ceară ceva în schimb, indiferent că sunt freelanceri, producători de teme sau agenții.

Mi-a plăcut să fac parte dintr-o echipă bine organizată și să contribui la buna desfășurare a unui eveniment important. Mi-a plăcut să văd cum fiecare își vede de responsabilitățile lui, cu devotament și pasiune.

M-am conectat cu freelanceri, am primit recomandări valoroase, am aflat secrete utile, am ascultat experiențe de succes din perspectiva producătorului și a creatorului de teme sau module (plugin), a agenției, a angajatului și din perspectiva freelancer-ului.

Pentru mine a fost o experiență puternică și în dezvoltarea mea profesională. M-am încărcat cu energia unor oameni care împărtășesc aceeași pasiune ca și mine și aștept cu nerăbdare să mă implic și în ediția următoare!

(Sursa foto: WordCamp Bucharest)

Similar Posts